Siguldas novada mākslinieciskie pašdarbības kolektīvi un individuālie izpildītāji tiek aicināti piedalīties Siguldas 800gades Bērnu pilsētiņas jampadracī 11.augustā! Bērnu pilsētiņas jampadraču laukums atradīsies Raiņa parkā - brīvā dabā, kur virs galvas saule, zem kājām stabils pamats, visapkārt draugi un sirdī jautrs noskaņojums.

Kolektīviem un izpildītājiem jāsagatavo 10 15 minūšu gara koncertprogramma, bet individuālajiem izpildītājiem divas dziesmas. Priekšnesuma fonogrammai jābūt sagatavotai CD vai MD formātā.

Kolektīvu dalībnieki, kas piedalīsies Bērnu pilsētiņas koncertprogrammā, tiks pārsteigti ar vērtīgiem nieciņiem, atrakciju bonusiem, kā arī varēs piedalīties jautrajā gājienā un piedzīvot dīvainus notikumus.

Pirms un pēc priekšnesuma kolektīvu dalībnieki varēs draiskoties dažādās bērnu zonas atrakcijās. Bērni tiek aicināti paņemt līdzi tukšu bateriju, jo tā noderēs kā ieejas biļete dažādās spēlēs.

Kolektīviem, kas vēlas atsaukties piedāvājumam, jānosūta pieteikums uz e- pasta adresi [email protected] līdz 12.aprīlim. Pēc pieteikumu saņemšanas kolektīviem tiks iedalīts precīzs uzstāšanās laiks. Precīzāku informāciju var saņemt pie Indras Ozoliņas pa tālruni 29482755 vai e-pastu: [email protected].