Latvijas Zaļais punkts sadarbībā ar Siguldas novada domi un atkritumu apsaimniekotāju Jumis aicina piedalīties konkursā par nosaukumu jaunai izglītojoši informatīvai apakšsadaļai mājas lapā www.sigulda.lv .

Jaunā sadaļa būs veltīta jautājumiem, kas saistīti ar vides aizsardzību un atkritumu šķirošanas iespējām ikdienā. Tajā varēs sekot līdzi Latvijas Zaļā punkta un Siguldas atkritumu apsaimniekotāja Jumis organizētajām akcijām, Zaļā punkta skolu projekta aktivitātēm un citām aktualitātēm saistībā ar vides saudzēšanu.

Ik ceturksni notiks dažādi izglītojoši konkursi ar noderīgām un interesantām balvām. Sadaļā tiks ievietoti raksti un komentāri par iedzīvotājiem un pilsētai aktuāliem jautājumiem saistībā ar vidi. Sadaļā būs pieejama informācija par izlietotā iepakojuma šķirošanu, kā arī par nolietoto elektropreču un videi kaitīgo preču savākšanas vai nodošanas iespējām.

Lai piedalītos konkursā, ir jāatsūta savs priekšlikums pilsētas mājas lapas jaunās sadaļas nosaukumam, norādot vārdu, uzvārdu, pilsētu, e-pasta adresi, kontakttālruni. Viens konkursa dalībnieks var iesūtīt vairākus priekšlikumus.

Sadaļas nosaukuma priekšlikumus sūtīt līdz 2007.gada 5.martam uz e-pasta adresi [email protected] vai pa pastu Siguldas novada domei Pils ielā 16, Sigulda ar norādi Zaļā punkta konkursam.

Iesūtītos nosaukumu priekšlikumus izvērtēs Siguldas novada domes, atkritumu apsaimniekošanas organizācijas Jumis un Latvijas Zaļā punkta pārstāvji. Veiksmīgākais priekšlikums tiks izmantots par nosaukumu jaunajai sadaļai un tā autors saņems balvu tirdzniecības centra Alfa Rīgā dāvanu karti 30 latu vērtībā. Tiks piešķirtas arī divas veicināšanas balvas.

Informāciju sagatavoja
Latvijas Zaļais punkts