Tieši pirms mēneša, 2007. gada 20. janvārī darbu sāka atjaunotā Siguldas novada mājas lapa www.sigulda.lv. Kopš aktivizēta mājas lapas uzlabotā versija, to apmeklējuši ap 27 520 lietotāju tas ir rekordliels skaits kopš mājas lapas izveides. Līdz šim mājas lapu apmeklēja vidēji 300 apmeklētāji ik dienas, bet kopš jaunās mājas lapas izveides, unikālo apmeklētāju skaits sasniedz gandrīz 1000 personas ik dienas. Lai saņemtu jaunumus par aktualitātēm mājas lapā, regulārai e-pastu saņemšanai reģistrējušies vairāk kā 100 lietotāju.

Siguldas novada dome izsaka gandarījumu par to, ka mājas lapa palīdz uzturēt ciešāku saikni ar iedzīvotājiem, novada viesiem - izmantojot opciju "Vēstule pašvaldībai" regulāri tiek saņemti jautājumi par neskaidrībām. Novadnieki arī paši aktīvi piedalās mājas lapas veidošanā, sūtot savu informāciju par jaunumiem biedrībās, uzņēmumos, fotogrāfijas galerijai.

Drīzumā plānots izveidot rubriku "Jūs jautājat, mēs atbildam", kur būtu apkopota informācija par biežāk uzdotajiem jautājumiem un sagatavotas atbildes.