27. aprīlī Siguldas Bērnu un jauniešu interešu centrs organizē Siguldas novada skolēnu sacensības konkursu Pazīsti Siguldu 800. Aicinātas piedalīties 4. 12. klašu skolēnu komandas 3 cilvēku sastāvā. Atsevišķi tiks vērtēti 4. 6. klašu skolēni un 7. 12. klašu skolēni.

Sacensību konkursa laikā dalībniekiem būs gan jāatbild uz jautājumiem par Siguldu, gan, vadoties pēc fotogrāfijām, jāatrod noteikts skaits kontrolpunktu. Vērtēts tiks laiks, kurā komanda tiks galā ar visiem uzdevumiem. Par neatbildētiem jautājumiem, neatrastiem kontrolpunktiem komandas rezultātam tiks pieskaitītas soda minūtes. Labākās trīs komandas katrā vecuma grupā tiks apbalvotas ar diplomiem un piemiņas balvām. Pēc sacensībām paredzēta dalībnieku kopīga pulcēšanās pie ugunskura.

Dzerot tēju, cepot desiņas jaunieši varēs apmainīties iespaidiem par sacensību laikā piedzīvoto. Komandu pieteikumi sacensībām konkursam Pazīsti Siguldu 800 jāiesniedz līdz 25. aprīlim, norādot dalībnieku vārdu, uzvārdu, skolu, klasi. Ja ir kādas neskaidrības, zvaniet Ilzei pa tālruni 7972432 vai 29422650.

Konkursa nolikums pieejams www.sigulda.lv sadaļā Sabiedrība Jauniešiem.