www.sigulda.lv jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā mazie siguldieši no bērnu un jauniešu biedrības ar invaliditāti Cerību spārni devās uz Starptautisko smaidošo bērnu festivālu Turcijā.

Jau pirmajā festivāla dienā bērniem izveidojās draudzīgas attiecības ar pārējiem festivāla dalībniekiem, it īpaši ar grupas gidiem. Bijām patīkami pārsteigti par viņu rūpēm un gādību, gan palīdzot pieskatīt bērnus, kā arī veicot nelielas izmaiņas pasākumu programmā, lai mēs varētu aplūkot skaistākās vietas Stambulā, uzsvēra bērnu un jauniešu biedrības ar invaliditāti Cerību spārni valdes priekšsēdētāja Eva Viļķina.

Eva Viļķina turpina stāstījumu par festivālu: Redzējām krāšņus tērpus, aizraujošas dejas, dzirdējām tradicionālas Ā¨zijas valstu dziesmas, uz kuru fona mūsu priekšnesums atšķīrās. Pēc uzstāšanās bērni jutās gandarīti ar savu sniegumu.

Turcijas invalīdu asociācijas prezidents Ramazan Bas uzaicināja bērnus piedalīties festivālā arī nākamgad, savukārt viens no pasākuma organizatoriem Musa Durmazs bija patiesi pārsteigts par siguldiešu priekšnesuma vienreizīgumu.

Informāciju sagatavoja:
Ginta Galaktionko
mob.:26153909
e-pasts: [email protected]