Kā informē biedrības vadītāja Dace Vanaga, š.g. 14.maijā plkst. 17.00 paredzēta kārtējā Siguldas reģiona tūrisma biedrības sanāksme. Visi tūrisma nozares speciālisti tiks gaidīti Latrozē, Vidzemes šosejā.

Sanāksmes gaitā paredzēts pārrunāt biedrības stratēģiju, sadarbības produktu būtību. Notiks tikšanās ar Vidzemes augstskolas pasniedzēju A.Kleperi. Domes pārstāves Z.Abzalone un G.Vītola klātesošos iepazīstinās ar Eiropas finansētu projektu, kurā paredzēts iesaistīt arī Siguldas novadu - par tūristu izcilākajiem ceļojumu galamērķiem. Biedrības vadītāja aicina būt atsaucīgiem un sniegt vajadzīgos datus par savu darbības sfēru Siguldas tūrisma informācijas centra vadītājai Guntai Vītolai.
Sanāksmes noslēgumā klātesošiem būs iespēja iepazīties ar biedrības jaunā biedra Sia Rose Service Latroze vadīto uzņēmumu.

Savukārt maija beigās Siguldas reģiona tūrisma biedrība paredzējusi tikšanos ar Siguldas uzņēmēju klubu, lai kopīgi uzklausītu biznesa augstskolas Turība Starptautiskā tūrisma fakultātes lektora Gata Blunava savdabīgo, interesanto skatījumu uz tūrisma attīstības vīziju Siguldā un Latvijā.

Sīkāka informācija pa tālruni: 29264682