Sestdien, 19. maijā plkst. 12.00 Siguldas novada sporta dzīves organizētāji ir sarūpējuši atraktīvu pasākumu visai ģimenei Ģimenes sporta dienu, kura uz aktīvu izkustēšanos pilsētas stadionā aicinās gan pavisam mazus sportot gribētājus, gan viņu vecākus.

Ģimenes sporta dienas starts tiks dots plkst. 12.00 Siguldas pilsētas stadionā, pie Siguldas 2. vidusskolas. Sportot gribētāji dažādām atraktīvām, tradicionālām un netradicionālām sporta disciplīnām, piemēram, basketbola metieniem un lidojošā šķīvīša mešanai mērķī, pieteikties varēs turpat stadionā, pirms sacensībām. Tiem, kuriem sacensību gars nav galvenais, būs iespēja labi atpūsties Latvijas Gumijlēcēju Kluba piepūšamajās atrakcijās. Organizētāji būs parūpējušies arī par dalībnieku labsajūtu, kuri, atkarībā no laika apstākļiem, īpašās nojumēs varēs patverties no saules vai lietus.

Sporta sacensībās bērni tiks dalīti četrās vecuma grupās, papildus sacensības notiks starp ģimeņu sporta komandām.

Ģimenes sporta diena tiek organizēta jau trešo gadu. Kā atzīst viena no Ģimenes sporta dienu organizētājām, Siguldas novada domes sporta metodiķe Karīna Putniņa: Šis ģimenes pasākums ir guvis popularitāti siguldiešu vidū, jo arvien lielāks skaits iedzīvotāju kūtrumu un mazkustīgumu nomaina pret sportiskām aktivitātēm.

Sporta pasākuma organizatori aicina piedalīties mazus un lielus siguldiešus gan individuālajās, gan ģimeņu sacensībās, aktīvi pavadot laiku kopā, jo pasākums nav domāts tikai tiem, kam rūp labākais rezultāts un uzvara, bet visiem, kas vēlas izkustēties un pavadīt laiku ar ģimeni. Balvas būs visiem!