Sīkdatņu politika

Kas ir sīkdatnes?

Sīkdatnes ir mazas burtu un skaitļu datnes, kas tiek lejupielādētas un saglabātas jūsu datorā vai citā ierīcē (piemēram, viedtālrunī, planšetdatorā), un saglabātas jūsu tīmekļa pārlūkā vietnes apmeklējuma laikā. Tās var izmantot, lai sekotu līdzi, kādas lapas vietnē apmeklējat, lai saglabātu jūsu ievadīto informāciju vai atcerētos jūsu izvēles, piemēram, valodas iestatījumus, vietnes pārlūkošanas laikā.

Sīkdatnes ir nepieciešamas, lai mēs varētu nodrošināt interneta vietnes darbību, kā arī iegūtu informāciju par attiecīgās interneta lapas apmeklētāju skaitu, kas dod iespējas pielāgot interneta vietnes saturu.

Mēs izmantojam dažāda veida savas un trešo pušu sīkdatnes, kas tiek izvietotas pēc noklusējuma (piemēram, "nepieciešamās" sīkdatnes), taču par atsevišķām sīkdatnēm, kas tiek izmantotas analītiskiem, mēs prasām jūsu piekrišanu. Sniedzot piekrišanu sīkdatņu joslā, kas tiek parādīta, kad apmeklējat tīmekļa vietni, jūs izvēlaties, vai atļaujat izmantot noteiktas sīkdatņu kategorijas.

Sīkdatņu veidi un pielietojums

Mēs izmantojam nepieciešamās, analītiskās un trešo pušu sociālo mediju sīkdatnes. Lietotāju piekrišanu tiek prasīta analītiskajām un sociālo mediju sīkdatnēm (skatiet detalizētu sīkdatņu sarakstu zemāk). Jūs jebkurā brīdī varat mainīt savas izvēles un atteikties no sīkdatnēm.

Nepieciešamās sīkdatnes
Nepieciešamās sīkdatnes ir būtiskas un tās jums ļauj piekļūt dažādām tīmekļa vietnes daļām. Šīs sīkdatnes tiek saglabātas jūsu datorā, viedtālrunī, planšetdatorā vai citā ierīcē vietnes apmeklējuma un pārlūkošanas laikā vai noteiktā laika periodā. Tās tiek iestatītas, reaģējot uz jūsu darbībām, kas ir uzskatāmas par pakalpojuma pieprasīšanu, piemēram, privātuma preferenču iestatīšana. Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas tīmekļa vietnes darbībai, tāpēc tās nevar izslēgt, un tādēļ lietotāja piekrišana šai sīkdatņu kategorijai netiek prasīta.

Analītiskās sīkdatnes
Analītiskās sīkdatnes ļauj uzskaitīt apmeklējumu skaitu, lai mēs varētu izmērīt un uzlabot savas tīmekļa vietnes darbību. Tās mums palīdz saprast, kuras lapas ir visiecienītākās un kuras tiek izmantotas visretāk, kā arī to, kā apmeklētāji pārvietojas mūsu vietnē. Ja atteiksieties no šo sīkdatņu izmantošanas, jūsu apmeklējums netiks iekļauts mūsu statistikā, bet vienlaikus neierobežos jūsu darbības mūsu tīmekļa vietnē.

Sociālo mediju sīkdatnes
Nepieciešamas video skatījumiem, kā arī Facebook autorizācijas darbībai.

Vietnē lietoto sīkdatņu saraksts:

Nepieciešamās sīkdatnes – šīs sīkdatnes nodrošina vietnes korektu darbību, nodrošinot tās pamata funkcijas. Tīmekļa vietne bez šīm sīkdatnēm nevarēs pareizi funkcionēt.

Publicēts
25 Mar 2024
Atjaunināts
25 Mar 2024

Vai šī informācija bija noderīga?
Jūsu atsauksme palīdzēs mums uzlabot šo vietni

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vai šī informācija bija noderīga?
Esi pirmais, kurš uzzina!
Izvēlies atbilstošu kategoriju un saņem aktualitātes un jaunumus savā e-pastā
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Piekrītu manu personas datu apstrādei un jaunumu saņemšanai e-pastā.